Jeg har stor erfaring med Laravel php frameworket, og har du noget der skal bygges op, som wordpress ikke kan klare, så fikser vi også det.

Inden vi går igang gennemgår vi dine krav til systemet, så du er sikker på at du får det helt rigtige slut produkt ud af det.
Vi kan aftale 2 forskellige prisstrukturer, enten timepris, eller fastpris, med fast pris ved du hvor meget du skal af med, hvilket mange gange er en lettelse, det ved du ikke med timepris, jeg kan dog sagtens komme med et estimat inden vi går igang

Sammen afdækker vi behov

For at finde dine behov tager vi os en god snak, om præcis hvad dine behov er, og om det reelt er noget der sagtens kan laves i en wordpress løsning.
Er det ikke, er det intet problem, så laver vi det fra bunden, og arbejder os op, så du får den funktionalitet du ønsker.

Responsive

Din side forlader ikke mine hænder før den er 100% gennemtestet på mobilenheder, da op mod 80% af din trafik kan komme den vej igennem, og det derfor er super vigtigt at din side er pæn på telefoner.

Når du er tilfreds

Før stopper vi ikke, det er noget jeg lever meget efter, jeg vil ikke efterlade nogen tilbage med følelsen af kun at være halv tilfreds
Laravel php framework logo

Laravel - Et moderne php framework

For at højne den generelle sikkerhed, og for at gøre det billigere for dig ved at jeg ikke skal lave alt fuldstændig fra bunden hver eneste gang, benytter jeg mig af et framework, som giver en rigtig god base for at lave din hjemmeside