Kampagne hjemmeside - BIANCO FOOTWEAR A/S

BIANCO kampagne hjemmeside, onepage
BIANCO FOOTWEAR A/S LOGO

Hjemmeside: BIANCO (dette er ikke kampagne sitet, det er taget ned igen, efter end kampagne)

Opgaven: Kampagnewebsite til Win The Whole Collection kampagnen

Opgave omfang:

  • Opsætning af onepage responsive design, udleveret fra BIANCO
  • Hosting/drift af løsning i kampagne perioden
  • Statistik udtræk, så BIANCO kunne følge antal deltagere
  • Admin panel til excel udhentning og statistik
  • Opsætning af excel udtræk ud fra indtastede kampagnekoder
  • Bruger data videresendes via API til BIANCO medlemsdatabase

Detaljer om opgaven

Opgaven

Jeg har løbende små ad-hoc-opgaver for BIANCO, men denne gang stod de og skulle bruge en hjemmeside til en kampagne, og de havde en lidt stram deadline synes de, ca. 2 mdr., så de ville høre om jeg kunne klare opgaven for dem, og selvfølgelig kunne jeg det.

Opgaven lød på at programmere en kampagne hjemmeside til deres konkurrence, hvor man kunne vinde sko for rigtig mange penge. Derudover skulle jeg også stå for hosting/drift af websitet i kampagne perioden.

Da først jeg havde design og api specifikationer på plads, og nogle få spørgsmål besvaret, tog det mig 5 dage, så var den første version på plads til at de kunne begynde at teste. Der var nogle småting, hovedsageligt ordlyd, nogle juridiske ting i forhold til accept af betingelser samt lidt ændringer i hvordan udtrækket af vinderen skulle laves. Alt i alt, var hjemmesiden klar i god tid.

Tekniske detaljer

De tekniske detaljer

Teknisk havde jeg frit spil, så jeg valgte en Laravel/Vue.js løsning, da jeg vurderede at det var den hurtigste måde at få det op at køre, og da jeg vidste der skulle arbejdes op mod API, laves excel udtræk og andet i den dur, derudover tænkte jeg meget på performance, og med Laravel/Vue.js kombi har jeg frit spil til at optimere performance.

Der blev benyttet Bootstraps grid for nem opsætning, og font-awesome til ikoner.