Om Geekweb - og personen bag

Sen aften programmering

Passion blev til profession

Min passion for programmering går mange år tilbage, det fik mig til at vælge uddannelse indenfor området, og mens jeg var under uddannelse startede jeg Geekweb, da jeg syntes at tiden var kommet til at gå fra passion til profession.

Geekweb handler om at levere kvalitetshjemmesider til erhverv, hjemmesider som fungerer, og som er fremtidssikrede. Jeg går meget op i at det tekniske aspekt af SEO er på plads, så du har en platform der sikrer dig et godt udgangspunkt i dit arbejde med at søgemaskine optimere din hjemmeside.

En ting du helt sikkert vil mærke i arbejdet med mig, er at jeg brænder for udvikling, og kan lide at nørde det, det ses meget klart når man ser på min egen hjemmeside f.eks. det tekniske aspekt er i top, siden loader vanvittig hurtigt, der er SSL, der er tilføjet diverse security headers, caching er iorden, der er styr på accessibility ifht. farve kontraster, ja kort, alt er der taget hånd om.

Altid først et møde om behov

Jeg sætter mig ind i din forretning

En vigtig del af mit arbejde er at sætte mig ind i hvem du er, og din forretning, kun på den måde får vi sammen skabt det bedste produkt som passer til dine behov, derfor er det også vigtigt at du har tænkt over hvor du vil hen af med hjemmesiden.

Når jeg forstår din forretning, har vi også bedre forudsætninger for at skrive en kravspecifikation som skal underbygge det vi skal lave, og bliv nu ikke bange hvis du går ind og læser om det, artiklen er uddybende, men så grundig behøver kravspecifikationen ikke nødvendigvis være, det afhænger helt af projektet. Nogle gange er få ord i en mail rigeligt! Det er ikke fordi jeg forventer timelange møder jeg kan tage penge for, for min skyld er mail og telefon ganske rigeligt, bare der er klare linjer om hvad det endelige resultat skal være.

Server vedligeholdelse

Vi kommer hele vejen rundt

Jeg kan tage dig med hele vejen rundt, lige fra starten af kravspecifikationen, til programmering af hjemmesiden og den efterfølgende hosting og vedligeholdelse af hjemmesiden. på den måde er jeg dit 360o webbureau.

Og hjælper dig ikke kun med at komme i luften med din nye hjemmeside, jeg sørger også for at den spiller 100% efter den er kommet i luften, så du kan sove trygt om natten, velvidende at jeg får en notifikation på min telefon, hvis der skulle være noget galt med din hjemmeside.

Jeg kan ud over programmeringen også hjælpe med opsætning af Google business profil, så du har mulighed for at optræde bedre i google, samt opsætning af facebook side, skulle det være nødvendigt. Er der så noget jeg ikke kan? jo, bestemt, jeg holder mig gerne til mine egne kompetencer, og når det kommer til det avancerede SEO, så er det ikke min spids kompetence, men der er heldigvis andre der kan hjælpe, men jeg garanterer dig, at den tekniske del af SEO, den har jeg klaret til UG.

Lidt om mig, Andreas Herss

9 hurtige

  • 32 år
  • Selvstændig siden 2013
  • Har en datter på 5 år
  • Har programmeret de sidste 18 år
  • Uddannet Web-integrator, Datamatiker, og ProfessionBachelor i software udvikling
  • Læser mindst 5 artikler om udvikling om ugen
  • Hører altid musik til arbejdet, og gerne Kim Larsen, Runrig, Lars Lilholt eller lignende
  • Kan aldrig få nok af programmering, det er både på arbejde, i fritiden, dag, nat, der er altid kode i hovedet på mig
  • Arbejder på 4x24" skærme, alle udnyttes fuldt ud
Andreas Herss - Ejer af Geekweb webbureau

Og den lidt længere

Jeg bor i Vejle og er uddannet indenfor programmering, men interessen for det, fandt jeg længe inden jeg overhovedet begyndte at overveje hvilken vej jeg skulle gå. Programmerede derfor allerede som 14 årig de første små websites.

Jeg går meget op i hele tiden at følge med i alt der sker omkring webudvikling, selvom det hele går meget stærkt og det til tider kan være svært, derfor bruger jeg også en del tid hver uge på at læse artikler og nyheder for at holde mig up-to-date.

Det er vigtigt for mig at folk overholder aftaler, derfor går jeg selvfølgelig også meget op i selv at gøre det, derfor er en deadline en deadline, og jeg knokler altid til det sidste for at nå en deadline, for har jeg lovet noget færdigt, så skal det også være det, men jeg udskyder hellere en deadline, end jeg vil levere noget jeg ikke kan stå inde for!

Se mere om min erfaring, og hvilke services jeg benytter

Services

Der tilbydes services indenfor både Wordpress og mere custom udvikling i en kombination af Laravel og VueJs, samt efterfølgende hosting og vedligehold af begge dele

Arbejder mod at gøre internettet hurtigere

Og det hele bør starte med din hjemmeside! Skal vi kigge på det samme?

Så kontakt mig med det samme
Løbende service og hosting, en nødvendighed for en velsmurt maskine

En hjemmeside er ikke en "fire-and-forget" ting, den skal løbende holdes opdateret, for at minimere risiko for hacking, og for hele tiden at holde det optimalt kørende

SEO, CSS, Indexering, DomContent, JavaScript, Backend, jeg kunne blive ved

Der findes så mange fine tekniske termer vi udviklere bruger, men som vi glemmer at kunderne ikke altid lige kender, jeg forsøger altid at holde min formulering på dansk fremfor nørdsk

Hold fokus!

Du har din virksomhed og ved præcis hvordan den skal drives, derfor bør du også holde dit fokus der, og overlade din hjemmeside til mig, så sørger jeg for at den altid spiller 110%

18 års programmerings erfaring

HTML5, CSS3(SCSS), PHP(Laravel,Wordpress), JavaScript(jQuery, Vue), C#

Uddannet

ProfessionBachelor i Softwareudvikling

Datamatiker

Web-integrator