Netconomy

Kundeportal

Hjemmeside
Netconomy
Opgaven
Opbygning af kundeportal til whitelabel løsning
Opgavens omfang
  • Opbygning af hele kundeportalen
  • Har haft ene ansvar for alt udvikling på projektet, som har løbet over flere år, og stadig kører
  • Laravel/Vue.js platform
Netconomy logo
Kundeportal til revisorer og bogholdere
Notattagning

Om opgaven

Netconomy er en kundeportal/kommunikationsplatform til bogholdere og revisorer, der gør det nemt for dem at kommunikere med deres kunder omkring deres regnskabsdata via f.eks. kassekladden, og et besked system der gør det nemt at stille spørgsmål til de enkelte posteringer.

Jeg er medejer af Netconomy, og står for alt IT-driften og udviklingen, og har derfor ansvaret for at hjemmesiden hele tiden er oppe. Systemet bruges af alt fra små bogholdere til store danske revisionkæder til at lette deres kommunikation med deres kunder, en af de meget brugte funktioner er muligheden for at opsætte specielle rapporter som kunden skal udfylde hver dag, mdr, kvartal eller år. Det kan f.eks. være en rapport der udregner el forbrug, og danner posteringer ud fra den opsatte el-pris.

Webteknologier

Tekniske detaljer

Teknisk har jeg frit spil da jeg selv står for alt, der er benyttet Laravel i kombination med jQuery og Vue.js, jQuery er dog kun i visse dele af systemet, da det hele løbende bliver udskiftet til vue.js. Designet er bygget op omkring bootstrap.

Der er stor load på systemet, døgnet rundt, grundet nogle af brugerne der indrapporterer dagligt, er virksomheder der har døgnåbent, og indrapporterer regnskabstal for hver skift. Performance er en af de vigtige ting, og derfor bliver der også brugt meget tid på at optimere hele systemet løbende, både kode og server-mæssigt.