Om geekweb - og mig

Passion for programmering blev til profession, så simpelt kan baggrunden for Geekweb beskrives.

Passioneret webudvikler

Andreas Herss - udvikler
Andreas Herss

Min passion for programmering går mange år tilbage, det fik mig til at vælge uddannelse indenfor området, og mens jeg var under uddannelse startede jeg Geekweb, da jeg syntes at tiden var kommet til at gå fra passion til profession.

Geekweb handler om at levere kvalitetshjemmesider til erhverv, hjemmesider som fungerer, og som er fremtidssikrede. Jeg går meget op i at det tekniske aspekt af SEO er på plads, så du har en platform der sikrer dig et godt udgangspunkt i dit arbejde med at søgemaskine optimere din hjemmeside.

En ting du helt sikkert vil mærke i arbejdet med mig, er at jeg brænder for udvikling, og kan lide at nørde det, det ses meget klart når man ser på min egen hjemmeside f.eks. det tekniske aspekt er i top, siden loader vanvittig hurtigt, der er SSL, der er tilføjet diverse security headers, caching er iorden, der er styr på accessibility ifht. farve kontraster, ja kort, alt er der taget hånd om.

3 hurtige

Alder
32 år
Erfaring
16 års
Som selvstændig
9 år

Den lidt længereSkulle du være interesseret i mere om mig

Jeg bor i Vejle og er uddannet indenfor programmering, men interessen for det, fandt jeg længe inden jeg overhovedet begyndte at overveje hvilken vej jeg skulle gå. Programmerede derfor allerede som 14 årig de første små websites.

Jeg går meget op i hele tiden at følge med i alt der sker omkring webudvikling, selvom det hele går meget stærkt og det til tider kan være svært, derfor bruger jeg også en del tid hver uge på at læse artikler og nyheder for at holde mig up-to-date.

Det er vigtigt for mig at folk overholder aftaler, derfor går jeg selvfølgelig også meget op i selv at gøre det, derfor er en deadline en deadline, og jeg knokler altid til det sidste for at nå en deadline, for har jeg lovet noget færdigt, så skal det også være det, men jeg udskyder hellere en deadline, end jeg vil levere noget jeg ikke kan stå inde for!

Uddannelser

Web-integrator
2012
Datamatiker
2015
Professionsbachelor i softwareudvikling
2019