Udvikling

Jeg har stor erfaring og hjælper dig hele vejen

Hjemmeside udvikling

Din hjemmeside skal servicere dine kunder

En hjemmeside er til for at servicere dine kunder, men dette opnår du kun hvis du har en hjemmeside de kan finde, og finde rundt på.

Google og de andre søgemaskiner kigger på rigtig mange faktorer, blandt andet hvor hurtig din side er, men det er ikke nok kun at tænke på google, for selvom det er via google mange af dine kunder nok kommer ind, så forlader de også hurtigt din side igen hvis de ikke kan finde det de skal bruge, og det er her vi skal hjælpe dem.

Det gælder om at have tilpas nok information på din hjemmeside til at kunderne finder det de skal bruge, og ikke så meget at de drukner i information som kunne være ligegyldig.

Wordpress eller Laravel?

Jeg kan lave hjemmesider i både Wordpress og Laravel, og nu tænker du måske, hvad er bedst til dig? og hvad er forskellen?

Bare rolig, jeg er her til at guide dig, Wordpress er langt hen ad vejen det rigtige valg til langt de fleste hjemmesider, ved en Wordpress hjemmeside er der ikke nær så meget programmering, det handler langt hen af vejen bare om at kende de rigtige plugins og få det hele til at spille sammen, ikke sagt at det altid er lige nemt. F.eks. skal der kun klikkes en enkelt gang forkert før Google, og dine kunder, ser din side som https://www.din-hjemmeside.dk/?p=123 istedet for at se den https://www.din-hjemmeside.dk/kontakt-os det ser måske ikke ud af meget, men det forvirrer både Google og dine kunder.

Laravel derimod er at opbygge hele hjemmesiden fra bunden, hvilket typisk også vil gøre det til en dyrere løsning, men andre gange er det bestemt også en mere rentabel løsning, fremfor at skulle begynde at tilpasse diverse Wordpress plugins som ikke lige passer ind i dine ønsker.

Hvad der er det rigtige for dig, det kan vi sammen tage en snak om, så vi er sikker på at du får en løsning der passer til din virksomhed og dine behov.

Hvad får du med når du køber en hjemmeside hos Geekweb?

Du får en hjemmeside hvor der er tænkt over at den skal holde i lang tid, og være nem at vedligeholde, uanset om du selv påtager dig opgaven, eller overlader den til mig. Du får desuden også en hjemmeside hvor der er tænkt over at den skal være responsive, nem for google at finde, og nem for dine kunder at finde rundt på.

Vi afdækker sammen dine behov

Så du altid får en løsning der passer til din virksomhed, dens behov og din virksomheds kultur

Fuldt responsive design

En moderne hjemmeside skal altid tilpasse sig den besøgendes enhed, uanset om det er telefon, tablet eller computer, dette sikrer jeg

Søgemaskinevenlig

Også kaldet SEO-friendly, hvilket betyder at siden er optimeret bedst muligt for at søgemaskinerne kan finde og analysere dit indhold.

Nemt at bruge for dig

Hele admin delen bliver bygget ekstremt brugervenlig, uanset om det er Wordpress eller Laravel, så en manual er slet ikke nødvendigt, men jeg sætter dig altid ind i systemet ved overlevering

Mulighed for at hosting og vedligehold

En hjemmeside skal ligesom din bil vedligeholdes hvis den skal holde i mange år, dette kan jeg sørge for, til en god pris, dette inkluderer både sikkerhedsopdateringer og backup samt hosting

Deadlines og milepæle

Vi laver i fælleskab en plan for milepæle, og deadlines der skal nåes, således at du ved hvornår du kan forvente at have din nye hjemmeside i luften.